Ett gott skratt förlänger livet

Idag är inte mina ögon som dom ska, dom svider och är allmänt jobbiga så jag använder mina glasögon, jag satte på först mina linser men sedan var jag tvungen att gå ner och byta till glasögon, och när jag kom upp igen började den lille pojken skratta åt mig^^ haha han tyckte väl det var konstigt att se mig i glasögonen.

Det var lite roligt faktiskt, lit gulligt också.
Och han har blivit jätte gosig mot mig och det märks att han gillar mig.
Det är jättekul att ta hand om en sån liten pojk:)


Min lilla goding här i usa=) kommer sakna han grymt mkt när jag åker sen

Familjemöte

Det är inte så allvarligt som det låter, men jag och mina värdföräldrar satte oss ner och pratade om hur det gick och vad vi kunde göra bättre om det var några problem. Och sen pratade vi lite om att jag behövde åka och fixa mitt SS nummer, och äntligen mina vänner så ska jag göra detta på måndag morgon.

Och det innebär att jag kan skaffa ett bankkonto och körkort.
Så nu behöver ni inte oroa er för det.

Det "problem" vi har i familjen är att de stora barnen kan bli lite respektlösa ibland och nu har vi bestämt att det inte får vara någon tv, wii eller något sådant denna vecka utan de har andra viktigare saker att göra. För att lära sig hur man ska bete sig och annat. Svårt att förklara.

Hahha nu när jag sitter och skriver detta känns det som att jag vill skriva på engelska, jag tänker på engelska och skriver på svenska, det är en konstig känsla, men jag tror det beror på att vi just pratat om detta på engelska och nu ska jag förklara det på svenska:P haha

Pratade med Angelica idag på först msn och sen skype:D var väldigt kul men det hängde sig rätt mycket i slutet så det var rätt jobbigt, jag har kommit på att det måste vara mitt internet som krånglar. För nu krånglar det för alla jag pratar med. Tråkigt, men det är bättre än ingenting.


Saknar mina två bästa vänner<3

Nu ska jag bege mig ut och cykla med mina vänner och sen ska vi till engelska klass=) Ha det underbart=)

Grattis=)

Har inget direkt att skriva om men en sak är viktigt.
Det är att min kusin har födelsedag=) och vill säga ett stort grattis till dig Jessica som fyller 19 år idag=)
Saknar dig:)
Och hoppas du har/haft en underbar födelsedag=)
Kramar från USA


Jag och kusinen=)

Allys födelsedag=)

Jag hade en känsla först att det inte skulle bli bra för att jag inte var med igår och att dom inte tyckte det var snällt, men så var det absolut inte som tur va=)

Vi bestämde träff på parkeringen på Spa world och Toma hade satt för Allys ögon hela resan så hon hade ingen aning om vart hon skulle, sedan såg hon mig på parkeringen på Spa world och hon blev jätte glad=)
Vi tillbringade 3-4 timmar där i de olika bastu och poolerna som jag pratat om tidigar=) väldigt bra.
Efter det åkte vi hem och gjorde oss lite fina och sen åkte jag och hämtade Toma så åkte vi och köpte blommor till Ally och sedan till hennes hus där vi skulle fira hennes födelsedag med värdfamiljen och lite släktingar.

Det bjöds på väldigt god mat, och det var en bra kväll, Ally fick en jättefin klockan och ett halsband och en väska. Och blommor från oss och vi betalade även spat för henne.
Hon var väldigt glad över sin födelsedag och då är vi glada för hennes skull=D

Så min dag har varit väldigt bra idag, det är rätt sjukt att det kan vända så fort, igår hade jag en dålig dag och idag har den varit helt underbar,  Är väldigt glad att det är bra igen och hoppas att det kommer bli så nu i fortsättningen:)

Dock hade inte min kamera batteri idag, väldigt ledsen över det, hade glömt att ladda dem sen konserten. Men toma och Ally har bilder, inte från spat då, men vi har från kalaset hemma.

Saknar alla mina vänner i Sverige och hoppas ni har det bästa:)
Snart åker jag på kryssning i Karibien;) hhe ha det bra allihop<3

Känsloladdad dag!

Som sagt det har varit en mycket känsloladdad dag, och jag måste säga ett stort tack till min älskade mamma som stöttat mig väldigt bra idag, TACK<3

Igår hände det någon som gjorde mig upprörd, ledsen, rädd, jag vet inte vad.
Av olika anledningar vill jag inte säga vad som hände men inget hände oss personligen fysiskt så ta det lugnt.
Dessa känslor samlagt med hemlängtan gjorde min dag dålig. och det blev inte bättre när jag skulle säga att jag inte var kapabel att gå med ut med mina kompisar och fira en kompis födelsedag, och nu i efterhand ångrar jag det inte. För jag mår mycket bättre nu och har fått tillbringat tid med min värdfamilj

Det är jätte viktigt att göra detta, även om man känner att helgerna är till för att spenadas med sina vänner, men jag har nu insett att det betyder väldigt mycket för familjen att ens au pair är hemma med dem på helgerna också, min värdpappa undrade om de skulle dressa upp barnen för att jag var hemma med dem och åt middag på en lördag. Men han skämtade mest då, men han var glad att jag var hemma.
 Tänk på det ni au pairer här ute i världen, spendera gärna tid med er värdfamilj på helgerna, det är en annan känsla än att vara hemma på en vardag.

Jag har varit väldigt känsloladdad idag, jag vet inte varför, jag tror att jag hade lite hemlängtan också på alla känslor från igår, och lite sömn, jag sov 5 timmar inatt.
Något jag gjorde för att bearbeta detta var att jag pratade med min mamma nästan hela dagen och det kändes skönt för mig, sedan försökte jag tänka att detta kommer bli bra igen , det är bara idag det känns jobbigt och imorgon kommer en ny dag och nya känslor och allt är bra igen. En annan sak jag gjorde var att skriva brev till mina två bästa vänner hemma i Sverige, efter det kändes det bra att skriva till dem och det kommer bli kul om de skickar svar tillbaka:) Det hoppas jag;)

Men alla personer är olika så jag vet inte hur man ska bearbeta hemlängtan, det får man nästan känna själv vilket som är bäst. Jag har kommit fram till att prata med min familj på skype eller något liknande hjälper mig och försöker tänka på något kul som ska hända snart.

Nu ska jag ta och titta lite på grey´s anatomy avsnitt som man kan se gratis på tvn:P underbart:D

Ha det bra allihop<3
saknar er<3


240909

Det är fortfarande den 24 det är ungefär 20 min tills det slår över till den 25. Jag tillbringade min dag hemma tills Nanti ringde mig och frågade om jag ville åka med hem till Patricia och titta på GREY´S ANATOMY :D Och det är klart jag ville det, vi var 5 tjejer. Men mamma jag hade min tid för mig själv tills kl var 8 så jag har haft tid för mig själv;)

Imorgon ska vi ha playdate med Stephanie sedan hämta de stora barnen vid 12, och vi får se vad vi hittar på för skoj.
Efter jobbet imorgon ska jag ha skoj:D jag, Stephanie och Nanti ska åka till DC och se på Snow Patrol:)
Woho:D kommer bli grymt kul.

Och lördagen består av att fira Elli, och söndag också, för då ska vi hem till henne och vara med och fira med släkt till värdfamiljen och sånt.

Så jag har en fullplanerad helg, som vanligt.=)

Mamma, och övrig familj, jag ska försöka få lite tid imorgon bitti och kunna byta några ord med er, men det beror på. Ska försöka, för jag vill prata med er också=)

Ha det underbart nu måste jag sova=)

Cox farm, färgat håret

Det har varit en bra dag idag, dagen började med en frukost som bestod av ägg, toast och bacon. Haha en riktigt amerikans frukost. Det var gott och jag kunde nu stå mig välidgt bra och länge.

Sedan begav jag och min lille pojk med en kompis och hennes barn till Cox farm, det är ett ställe där man kan åka olika (rutschkanor)vet inte hur det stavas men. Och det finns massor av pumpor och temat på hela området är halloween. Vi åkte på en hökärra runt och fick se området och olika sagofigurer under färden.

Det finns som sagt allt möjligt här på denna farm och det var en trevlig stund vi tillbringade där.
Efter det åkte vi hem och pojken somnade i boken så jag bar upp han till sängen och han sov fortfarande.
Under tiden han sov färgade min kompis mitt hår och vi hade hoppats på att det skulle bli blont, självklart visste jag att det inte skulle bli jätteblont direkt men jag trodde att man skulle se större skillnad.
Så mamma det är ingen idée att skicka någon bild, det får bli efter andra gången jag färgar om det blivit någon förändring.

Fick reda på förut att dom stora barnen slutar 12 imorgon. Så vi får hitta på något med dom.
Vet inte än vad men det får vi klura ut, har ni någon idée?

Idag har jag inga planer, ska ta mig en promenad och bara ta det lungt, kanske börja följa någon serie, för igår visade tjejen mig hur man kunde se filmer och serier gratis på tvn:P

Ha det underbart<3


Äntligen.

Har jag fått ett kort på mina stora barn när dom har sina uniformer till skolan, de har inte velat ta kort, eller rättare sagt, tjejer har inte velat vara med. Men igår äntligen fick jag dem att vara med och även den lille va med på bilden:)


Visst är dom söta:)

Hade en skön och avkopplad dag igår, jag åt mat med familjen och sedan la jag mig på sängen och tittade på en film, den var uppdelad i två och när den första va slut gick jag till dom stora som spelade wii utanför mitt rum och spelade lite med dom, var väldigt kul.
Sedan forstsatte jag med filmen och vid kvart i 10 typ kom Toma och vi pratade lite och sedan bar det av till sängen:)


Jag pratade med Paulina förut och den lille pojken också, Paulina är den au pair som va före mig, väldigt snäll och rolig tjej, saknar henne<3
Men det var väldigt kul att få några minuter med henne=)

Ska snart ta en bok (första boken i twilight på engelska) och min ipod och sätta mig i solen och läsa:)

Ni får ha det underbart och jag saknar er grymt mycket<3

Bästa presenten

Min familj kommer hit över min födelsedag:) längtar redan, det kommer bli jättekul och vi kommer ta mycket bilder och göra saker ihop:)

Kan skriva mer om detta mer när jag vet mer, för nu vet vi typ bara att dom ska komma :P haha

Idag ska jag ta det lugnt och vara hemma och se på film, och jag vet inte vad som händer, går nog ut på en promenad också, jag kanske ska träffa Toma i kväll vid 10 för hon ville prata lite, men vi får se vad som händer.
Så ulle svar på din fråga är att jag tar det ledigt idag och på torsdag, för imorgon ska jag till köpcenter och köpa lite mer kläder, behöver det, jag har kommit på att jag inte alls har mycket kläder och behöver lite utökning i min garderob.

Hade förövrigt en hyffsad dag idag, Patrick var inte på världens bästa humör men det gick bra ändå=)
Nu ska jag försöka hitta en film att titta på.

Ni får ha det underbart=)

Underbar helg.

Lördagen började med att jag och Elli åkte till herdon och gå på ett make up party som nadja va ny konsult åt, märket var, mary kay, och jag kom hem med en mindre plånbok, jag köpte lite dagskrämer och foundation. Riktigt bra:)

Sen direkt efter det var det att skynda oss hem, vi gick till och med lite tidigare för att vi skulle på BQQ, och vi var tvugna att hinna förbereda, så jag åkte hem och gjorde pasta och packade ner alla saker. Sedan bar det av till en park 5 min från mig.
Vi hade massa mat och efterrätt och spel. Vi spenderade många timmar där, det var säkert 5-6 timmar.
När det började bli lite mörkare och kallare bestämde vi oss för att gå på bio.
Det blev Final destination i 3D riktigt grymt, rekomenderar att se filmen, utan eller meed 3D men 3D var helt klart. Fattar inte hur det fungerar men det är grymt kul. Jag sov sedan över hos Nelson, det gjorde vi alla förutom Elli som åkte hem.

Söndagen var det bara slappt, vi kom i säng vid 5 så vi sov, och var sega, men det konstiga var att jag vaknade vid 10, men jag försökte sova mer och tillslut gick vi upp vid 1 jag och Toma. Vi fick frukost framdukat  på bordet och blev ompysslade av killarna-
Lite senare på dagen gick jag och Toma ut och vi hittade en boliviskfestival med mat och musik, i gick runt och tittade och sedan gick vi tillbaka till killarna och såg en film, just married och drack te, vi ville inte åka hem så vi såg en film till innan vi åkte haha. det blev norbit, en väldigt rolig film.

Klockan blev mycket och vi var tvugna att åka hem. Men som sagt det har varit en väldigt kul helg.

Hoppas ni haft en lika bra helg:)

Kramar

Ändrade planer!=)

hej, jag har sagt till er att jag ska vara hemma hela dagen imorgon, det har blivit lite ändrade planer, jag har just kommit hem från vår bbq och dagen har varit underbar:D ska skriva om det imorgon jag lovar:)

Men nu är det så att vi har planer att åka på bio nu, så jag väntar på min vän att hon ska hämta mig, sen ska vi sova hos en kompis allihop, så det betyder att jag inte kommer vara inne hela dagen på skype, msn och annat.
Självklart ska jag vara inne när jag kommer hem, jag vet bara inte vilken tid jag kommer, hoppas att det inte blir allt för sent. Jag ska säga att jag behöver vara hemma:)
Så vi får se,

Men ni får ha det underbart så hoppas jag att vi hörs imorgon =)

Ha det underbart

Saknad

Det är verkligen nu jag vet vad saknad är,
saknad till någon,
saknad till något,

Jag vet hur det är att ha någon väldigt långt bort från en eller flera,
jag har känt detta förut men absolut inte på detta sätt.

Men jag vet att jag kommer klara detta, med och med utan hjälp.
Alla stunder i livet är inte perfekt och roliga, man måste gå igenom tuffa tiden för att få de ljusa.


Jag ångrar verkligen inte att jag åkte hit, det har alltid varit en dröm för mig och nu är jag äntligen här och jag ska klara detta, med motgångar givitvis. Det jag gillar med USA är att människorna är så trelivga, idag när jag tog mig en promenad innan jag skulle träffa mina vänner så hälsar varenda en man ser på gatan, en man till och med stannade upp från andra sidan för att kunna vinka, det var en bil som var ivägen så han stannade så att han skulle se hela mig och få ögonkontakt och sen viknade vi och forstatte i vår riktning. Sådant händer inte i Sverige direkt.

En annan sak jag gillar att affärerna är öppna sent, köpcenter och sådant stänger vid 10, så man har tid efter jobbet att åka och handla och hänga runt med sina kompisar.

Det jag saknar från Sverige, är min familj och mina vänner såklart, svenska maten är godare, pappa jag saknar din mat. Sen möjligheten att prata om sina problem eller bara prata svenska med någon nära vän i verklighet.
Jag har många som jag kan prata svenska med på internet men det är inte samma sak som att prata i verkligheten, jag måste prata engelska om jag ska uttrycka mig här, och det kanske inte alltid är så lätt nu i början då mitt ordföråd inte är så stort som jag skulle vilja ha det. Men det har helt klart blivit bättre än vad jag hade innan jag kom hit och jag är mer självsäker när jag pratar.

Oj ne nu ska jag inte skriva mer, kanske tråkigt att läsa, men jag ville bara skriva av mig lite, imorgon ska vi ha BBQ men först ska vi till en kompis på "sminkparty". jag måste verkligen sova nu för att kunna orka med dagen, klockan ringer 8 imorgon:(

Men på söndag ska jag spendera min tid med mig själv, och med mina vänner och familj på datorn, så då kan vi prata, jag ska inte vara med någon för jag tror det är nyttigt att koppla av lite ibland, har kommit fram till nu att jag har varit väldigt upptagen med saker som händer hela tiden, =P

Haha nu börja jag skriva igen, men som sagt jag sakner er där hemma och hoppas ni har det jättebra:)

Bästa vännerna i sverige<3



Min underbara familj<3

Jag saknar er alla andra också, men om jag skulle lägga upp bilder på alla skulle det bli långt, men ni vet att ni betyder mycket för mig ändå<3

Costumes on:D

Haha igår var det en väldigt rolig kväll, vi åkte till partycity vid target och där skulle vi prova kostymer till halloween, här i usa är detta väldigt stort så man får bara följa denna tradition och köpa en rolig kostym.

Jag behövde dock titta efter två, en piratdräkt som jag ska ha på en kväll på kryssningen, och en som jag ska ha när vi går ut. Jag hittade två stycken, ni ska nu få se lite bilder från igår =D '


En pirat, dock lite ledsen eller något^^ haha vet inte varför men.


En söt fe och en nyckelpiga=) jag gillar denna dräkt:P

Vad tycker ni??


En indian, och sen vet jag inte^^ men söt va hon,

Tamara har många mer bilder, och mycket roligare, vi provade sedan masker och tog jätteroliga kort, men som sagt inte med min kamera, men jag tror att de bilder kommer komma ut på facebook någon gång :P




Jag ska försöka prata så många som möjligt med kamera och mick men det gäller också att det passar med tiden, för det är som sagt 6 timmar skillnad och ni är upptagna och jag har massor att göra hela tiden men kompisar som drar med mig på saker, så hoppas att ni förstår=)
Saknar er alla där hemma<3

Har lite rast:)

Det är alltid skönt att ha lite rast när den lille killen sover, jag sitter och tittar på the pacifier, och pratar med mina vänner, både svenska och icke svenska:P haha

Johan sa även att mamma har fått webkamera nu så då kan vi börja prata och se varandra^^ förut har hon ju bara kunnat sett mig.


Jag har fått reda på lite mer om min roliga resa i oktober:D  haha
Här har ni hemsidan och ni vill kika runt=)
http://disneycruise.disney.go.com/
Ska åka på båt disney magic, och på väst sidan.
Sen är det väl bara att klicka runt:)

Idag ska jag träffa Nanti, Ricardo och Stephanie, vet inte riktigt vad vi ska göra men det blir säkert något kul=)

Vet inte vad jag ska skriva mer, har ni några frågor är det bara att ställa dom=)

Ha det underbart


Grattis=)

Måste säga grattis till min kusin som fyller år idag=) Sebastian, hoppas att du får en bra födelsedag och många fina presenter:)

Själv har jag det bra här i USA och engelska klassen i måndags, det var jätte kul och bra.
Vi pratade mycket och diskutera, för det hjälper att bli bättre i engelska än att bara sitta och skriva. Så klassen bygger på att prata mycket. Har hört att jag är ganska bra på det så jag ska nog klara det.

Au pair mötet i går var väl ingen höjdare, vi åkte till en park och där fick vi marshmallows och mariekext typ, sen så var det över ganska fort för att parken stängde för att det blev mörkt.
Men hoppas att möterna blir roligare senare.

Idag ska jag va med Toma och vi ska åka till post office, banken och lite sånna "tråkiga" men viktiga saker.
Sen vet jag inte vad vi ska göra, kanske ta en promenad eller något likande:)

Ha det bra=)

Ännu en dag i DC

Jag spenderade min söndag i DC också, väldigt mycket DC nu det senaste, och det kommer bli mer^^
Gillar den staden, Jag, Nanti och Ricardo tog bilen till Metron och sedan Metron till DC, vi köpte ett dagskort så vi kunde åka hur mycket vi ville.


Den var en helt underbar dag och solen sken och det var väldigt varmt och skönt.
Vi gick runt och tog kort på kända ställen, som Capital Hill, vita huset och massa mer. Det blev väldigt många fina bilder, och det blev många som sagt, jag tror det blev över 220 st.
Det var väldigt roligt att vara med Nanti och Ricardo, gillar dom =)
Alltid kul med nya vänner.


Jag kommer visa lite bilder från denna dagen, men ni som har facebook har den äran att se mer, för det ligger mer bilder där ute. Lite lättare att lägga ut där. Men här kommer i alla fall några bilder.


                                            Fin kyrka:P


Gillar denna bild, denna byggnad var något om hyllning till armen,
typ ett museum tror jag det var.


Capital hill,



Igen, med mig och Nanti




Lite cool bild:P




Ricardo







Sista bilden få bli på vita huset:P


Nu ska jag snart iväg till kyrkan med Elli och Toma och vi ska på gratis kurs i engelska, det är första gången idag:)


DC för party i lördags!

Kvällen började med att Elli hämtade mig vid halv 8, vi var lite sena för jag missade lite på tiden, jag pratade med Julia på skype, men det gjorde ingenting för när vi kom till Nelsons lägenhet var inte Toma och Edsen, Ariel där, bara Ariels flickvän, så det var lungt.

Sen när alla hade kommit åkte vi och åt på subway, sedan bar det av till DC, till en klub som hette Love.
På något konstigt sätt fick vi gå in i VIP ingången, vet inte, vakten frågade om vi var skrivna på listan, men vi sa att han där borta sa att vi skulle gå VIP, så det gjorde vi, lite coolt=) haha
Jag fick två kryss på händerna vilket betyder att jag inte för köpa något i baren, är ju bara 19 och det är 21 års gräns här i USA, men det gör mig inget jag kan ha kul ändå utan alkohol.

Men kul vet jag inte om det blev, först fick vi vänta på en våning för att klockan skulle bli mer och dom skulle öppna dom andra våningarna. Detta ställe har nämligen 4 olika våningar, men de öppnade dock bara två. För det var för lite folk antar jag.
Musiken var kass, så det gjorde stämningen lite dålig i vår trupp, och det var bara killar som stötte på en som var ute efter en sak, det blev lite jobbigt i slutändan. Plus att Toma var sjuk, det blev ingen höjdar kväll men vi försökte göra det bästa av situationen och det var en okej kväll.
Men vi ska nog inte gå dit igen, för det var ingen bra musik.

Kvällen var ändå okej, här är två bilder :P


Ariel, Edsen, Toma, jag(hur ser jag ute eller:Ö haha:) Nelsen




Killarna, alltid lika glada:)


Ändrade planer

Det blir ingen grillfest för vår kompis, för killarna hade glömt att köpa köttet^^ haha
Och Toma är sjuk, och då bestämde vi att vi kommer göra det nästa lördag istället.
Men min söndag blir inte tråkig för det.

För Ricardo frågade mig om jag ville åka till DC med han och Nanti idag och ta kort och gå runt och ha det allmänt trevligt, och det tackar man inte nej till.
Så nu ska jag packa ner min systemkamera och solglasögon och annat som behövs.
Dom kommer och hämtar vid vid 2, så jag har 20 min att göra mig i ordning på.

Jag skulle jättegärna vilja prata med dig mamma men jag har som sagt planer, men vi måste hitta en tid då vi kan prata. För det var ju ett tag sen vi gjorde det.
Jag saknar min familj<3
Och jag behöver mamma och prata lite, det är inget allvarligt men det är lite saker bara som jag vill prata om:)

När jag kommer hem senare idag/kväll så kommer jag lägga ut de få bilder vi tog igår och skriva om kvällen, och de bilder från dagens resa till DC=)
Vädret är underbart här, det är 27 grader och sol:), Älskar detta vädret=D
Och jag längtar till att få åka till kryssningen också i oktober, kommer bli kul och en erfarenhet mer:)

Ha det underbart där hemma, eller vart ni nu befinner er:)

090912

Ännu en dag i USA, jag vet inte vad jag ska säga, dagen har varit väldigt lugn men jobbig på samma gång.
Jag vaknade upp och kände mig bättre än igår, för igår vet jag inte vad jag ska säga,det kändes som att jag skulle svimma hela tiden. Jag försökte sova så mycket som det gick och dricka mycket vatten.

Idag känner jag mig bättre och det är jag glad för, för ikväll ska vi åka till DC och fira en kompis.
Men dagen har inte börjat lysande, det blev ändrade planer då jag och Tamara skulle laga maten tills imorgon ihop, men hon var tvungen att åka iväg, så jag och Elli ska åka själva till Nelson ikväll och möta upp alla och så ska jag sova hos Elli i natt och vi gör maten imorgon och sedan sticker till Edsen och firar han med att grilla ute och spela spel och så vidare.

Jag ska nu gå upp och prata med Elli som kommer förbi och bestämma hur vi ska göra.
Sedan ska jag fundera på vad jag ska ha på mig ikväll^^ är alltid svårt,

Jag vill gärna ha lite hjälp med hur man lägger upp en video på bloggen, ska visa min lille pojk:)
Någon som kan hjälpa mig med det?

Ha det underbart<3

Sjuk?

Jag tror jag håller på att bli sjuk, jag känner mig varm och mina ögon är irriterade och jag har ont i huvudet, i onsdags när vi cyklade jag, Toma och Elli, slog jag i huvudet när vi skulle lasta in cyklarna i bilen, och det gör fortfarande ont.
Det har varat nu i 3 dagar, men jag slog inte i så hårt men jag vet inte.
Jag vill inte åka till sjukhus eller något för det är så dyrt, men jag får vänta denna helg, om det inte går över så måste jag åka in troligtvis.

Så idag blir planerna inställda för kvällen, vi skulle åkt till kyrkan och gjort något, kommer inte ihåg vad det var för något, men som sagt planerna bli inställda, Toma ligger också i sängen och mår dåligt, så vi bestämde att vi skulle vila ikväll så att vi kan orka med våra planer imorgon och på söndag istället.

Ska sätta på någon bra film och sen försöka sova så tidigt som möjligt idag.
Hoppas ni har en bra fredagskväll där hemma=)

Och Julia lycka till med allt, du vet att jag alltid finns här för dig:)
Allt kommer att lösa sig det vet jag=)
<3

Första månaden i usa=)

Idag är det den 10 september och för en månad sen åkte jag hit till usa, till ett nytt liv här, till nya problem och äventyr.
Och det har jag varit med om,äventyr och problem, man hinner med mycket på en månad.

Jag har kommit till en jättebra familj och jag trivs jätte mycket. Det finns inget större att klaga på direkt.
Mina nya vänner här är underbara, även fast två av dom lämnat, och den tredje kommer lämna snart, men den bästa är kvar här i 2 år så jag kan vara lugn:) Sen har jag ju även min Julia, men hon ska nu byta familj, och vi vet inte vart hon ska bo, jag hoppas hon kommer nära mig:P

Idag när vi gick till lekparken lekte en tjej med löv och min lille börja skratta helt hysteriskt mycket och det var så kul så tillslut börja filma det:P hehe ska lägga in den videon här någon gång om jag kommer på hur man gör.
Någon kanske vet och kan förklara för mig??


Idag ska jag ut och träffa 5 au pairer, alltid kul att lära känna mer folk=)
Så jag ska börja göra iordning mig om en stund.
Och imorgon är det sista jobbdagen det ska bli så skönt att få helg igen, det kommer bli en rolig helg, vi ska ha en överrasknings grillkväll för en kompis som fyller år på söndag, på lördag ska vi till en club i DC, och på dagen ska vi göra iordning maten och träna,. imorgon ska vi till kyrkan det var något speciellt, jag hänger på på allt:P haha det är alltid kul att göra saker med mina kompisar=)

Hoppas ni har det underbart där hemma i sverige, jag trivs jätte bra här, men jag saknar er alla grymt mycket. men det kommer gå fort detta år, det har ju redan gått 1 månad=)
Puss på er alla<3


Min goding i USA=)



Visst är han undebar:)
Dock va han lite sjuk nu på morgonen, han vaknar väl snart så får vi se om han mår bättre eller inte.
Hoppas på det, då ska vi gå till lekplatsen.


Ikväll ska jag ut och äta med 5 au pairer, har aldrig träffat dom men det ska bli kul:)

Stora dagen

Kommer hålla tummarna för mina två svenska kompisar idag, Julia och Hanna, tyvärr har dom inte haft den turen som jag haft med att få en bra familj.
Båda tjejerna har bestämt sig att byta familj och dom kommer ha ett möte med lcc och familjen idag.
Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra för dem och det tror jag att det kommer göra.

Finns alltid för er tjejer<3


Igår var det sista kvällen med Irina och jag var tvungen att säga hejdå till henne igår, dom andra tjejerna ska åka med till flygplatsen men jag har inte tid till det tyvärr:( Det är alltid tråkigt att säga hejdå till kompisar, hon är en jättesnäll tjej och alltid glad, men livet är inte rättvist, så det var bara att säga hej och önska henne lycka i livet, och vi kommer ses igen, för vi kanske ska göra en roadtrip i europa:P

Vi tog massa fina bilder igår och jag hinner tyvärr inte lägga upp några nu men det kommer väl senare tror jag=)

Idag ska jag och lille pojken åka på playdate, med dom vi hade playdate i vårt hus förra veckan. De två tjejerna och au pairen som är från Colombia, ska bli kul.

Ni får ha det underbart där hemma<3

<3
I hope one day you will be mine,
It can be very far away,
But I hope that it will be us some day.
I'll do what it takes to get my lips to your face,
You are my everything and you want me to have,
I will never betray you,
But one day maybe my legs give way,

Bästa helgen i USA=)

Det var helt klart det bästa helgen i usa, vi var ju även lediga idag (måndag) för det var labor day, det var väldigt skönt,det behövdes.

Julia min vän som jag träffa på flygplatsen kom till mig denna helgen, hon kom vid 6 tiden på lördag och nu vid halv 5 lämna jag henne på metron för att hon skulle ta metron till Washington DC och sedan bussen till New York.
Vi har haft väldigt kul ihop, vi har ändå inte gjort jätte mycket speciellt, men det räckte att vi bara träffades,

Kommer aldrig att glömma då jag såg henne utanför metron, jag sa till min kompis att stanna bilen och vi såg varandra och började springa mot varandra och den kramen betydde väldigt mycket för oss båda.
Det var en stund man aldrig glömmer,

Under helgen har vi pratat med varandras föräldrar, och hennes mamma som jag var med och prata med var väldigt trevlig, kommer säkerligen få träffa henne i Sverige någon gång, hoppas jag iaf:)
Sen har vi åkt till Fair fax corner och tog lite kort och hämtade Toma som vart på avksedsmiddag men Irinas familj,  sen åkte vi hem till Toma och där var även Elli, Irina, Edsen, Ariel och Nelsen, det gamla vanliga gänget=)
Alla tyckte Julia var jätte trevlig, och vi hade kul, vi sov även över där jag och Julia, och idag gjorde vi brunch och såg på en film sen åkte vi hem.

Hahah det ska bli spännande och prata med Julia ikväll, för vi var lite tidsoptimister båda och tillslut blev det väääldigt ont om tid, så jag vet inte om hon hann med bussen i Washington men vi får se hur det gick senare, jag skickade med henne lite pengar så att hon skulle klara sig:)

Sen måste jag säga några ord till Julia:
Du kommer klara denna tid som kommer att komma för dig, och jag vet att du är stark och våga säga alla dina känslor och vad du tycker som är fel, var bara ärlig mot dig själv för det är det som är bäst.
Och du vet att jag alltid kommer stå vid din sida om du behöver hjälp.
Du har många på din sida, och jag hopppas och vet att det kommer gå jättebra för dig<3

Tack för en underbar helg=)



Kan inte dela på mig!

Jag vet att det är svårt för er där hemma att förstå att jag inte kommer vara i Sverige på ett år, men det är även svårt för mig som är borta, att förstå att jag inte kommer träffa min familj, mina vänner som jag har i Sverige.

Jag lever mitt liv nu här i USA och försöker göra det så bra som möjligt för att få mig att trivas, det kanske låter egoistiskt men så är det. för om jag inte gör saker här med mina vänner så kommer mitt liv inte vara så roligt och det kanske slutar med att jag måste åka hem för att jag har sådan hemlängtan?

Och det vill jag verkligen inte göra, jag vill klara detta år för det har alltid varit en dröm för mig och nu lever jag min dröm och jag är jättestolt över mig själv att jag klarar det och att jag lever ett bra liv här med min värdfamilj som känns som min egen och mina nya vänner som jag spenderar väldigt mycket tid med.

Just nu i denna stund har jag även en jättebra kompis från sverige som lever sitt au pair liv i New York men kände att hon ville komma bort lite så hon kom till mig, och det betyder grymt mycket för mig, och jag betyder mycket för henne också, det är så vi tar hand om varandra, vi bryr oss om varandra vad som helst händer, vart man än är. Man måste acceptera stunden och göra det bästa av situationen.

Jag saknar er alla där hemma och jag kommer alltid att tänka på er, men jag måste också tänka på mig själv lite ibland. Jag uppskattar allt ni gör för mig, jag saknar er grymt mycket, vill att ni ska förstå det.

Ha det underbart<3



Jag tackar för allt Julia, du betyder jätte mycket för mig här i USA!!

Blandad kompott med bilder!

Jag tänkte visa lite bilder från min och Tamaras lilla resa med trampbåten i Lake Anne, =)



Hahah inte så snygg bild med jag och Tamara i båten=)






Det var några bilder från båtturen, efter det åkte vi hem till Tamara och spelade spel och såg på film=)





Vi spelade jenga och vi var grymt bra och det var skit kul:)
Måste göra om en likadan kväll:)
Men kanske inte det där med att se skräckfilm vid 3 och sedan lägga sig^^
haha men det var grymt kul iaf=)

Nu är jag väldigt trött och vill sova, men jag får vara uppe lite till och prata med Julia:D
Är grymt glad för att hon är här:)


Hon har kommit=)

När vi såg varandra sprang vi mot varandra och sedan omfamnades jag av en så lång och skön kram, det var så att vi båda fick tårar av glädje av att se varandra. det är helt sjukt att tänka att Julia sitter i mitt rum i USA och vi ska nu snart gå ut och gå lite och prata:)

Det är underbart väder, men dock väldigt mörkt men det ska bli skönt att gå lite och prata:)
Vi har rätt mkt att prata om och vi har redan hunnit att flumma och pratat seriösa saker, vi gör allt:)
Hon är verkligen en toppen tjej och vi ska hjälpa dig med allt så att du vet det=)

Imorgon ska vi hem till Elli och besöka henne lite på dagen och sen vid 5 tiden ska vi åka med min familj till kyrkan och kolla hur det går till där, och på kvällen ska vi hem till Tamara och förmodligen sova där=)
Kommer bli lyckat=)
Och på måndag har vi också planer, och det är att åka till DC och gå på museum och ja, jag vet inte vad vi ska göra mer men vi ska i alla fall vara i DC ett tag, sen så åker hon tyvärr hem till New York igen, ,men vi vet redan nu att hon kommer komma tillbaka och jag kommer komma till henne så det är lugnt=)

Ne nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, men det kommer ett inlägg med bilder senare imorgon kanske om jag har tid:)

Ha det underbart=)

Älskar mina vänner:)

Måste säga att jag har träffat väldigt bra vänner här i usa, speciellt Tamara, hon tar hand om mig verkligen om allt, och vi kan prata om mycket och vi skrattar nog mer än vad vi pratar^^

Igår åkte jag och Tamara till Lake Anne och där var det hur fint som helst,  och vi tog en trampbåt och åkte runt i sjön och jag tog jättefina bilder, men jag har inte laddat in dom än, men jag lovar att ni ska få se dom, efter vår lilla tur i båten åkte vi hem och vi åt lite och sedan åkte jag hem till mig och hämta saker för att sova hos henne.
Sen kom Elli,Irina, Ariel och Nelson och vi spela biljard, jenga  och tillslut såg vi en skräckfilm , filmen var slut vid 4 på natten och vi skulle upp och sova, det var hur läskigt som helst, för huset har typ bara glasdörrar och Tamaras kille försökte hela tiden skrämma oss, haha lite kul men väldigt läskigt:P

Det var en väldigt lyckad dag i alla fall. Idag så kommer min vän från New york, hon är väl framme om 2 timmar så då ska jag och en kompis hämta henne:)
Ska bli hur kul som helst att träffa Julia=) har saknat henne :)

Tack för godiset breven och tidningen mamma och ulle:)

Ni som undrar vad en playdate är, så är det att man träffar en annan au pair med barn i samma ålder och låter barnen leka ihop, helt enkelt.

Är det något mer ni undrar?

Ha det underbart=)

Julia kommer=D

Klockan är mycket och jag måste verkligen sova nu, för jag jobbar imorgon, men jag blev så glad nu för att Julia ska komma till mig redan på lördag! väldigt spontant men jag tror det är grymt bra för henne att komma iväg lite och sen få träffa mig=D haha

Ne men jag ska göra allt för henne !!<3

Vi är lediga på måndag måste jag tillägga =D det är någon speciell dag här i USA, labor day eller vad det va^^ kan inte stava det men:P

Idag har jag haft en bra dag=) jobbdagen var lyckad med playdate och allt, sen så efter ett tag efter jag slutat åkte jag till Tamaras hus för att spela biljard med hennes pojkvän medans hon va på collage, han va uttråkad så jag kom och va lite sällskap, det var grymt kul och jag var bra:D haah han är dock VÄLDIGT bra så jag förlora men det var kul ändå:) Sen kom Elli oxå och efter ett tag kom Tamara hem oxå, det var en väldigt lyckad kväll med mina vänner:)

NU måste jag verkligen sova, ha det underbart alla<3

Första playdate:)

Hade min första playdate idag och det gick riktigt bra, den andra au pairen var från Colombia och hade två jättesöta tjejer, en på 2 och en på 4 år=)
Barnen lekte och hade jätte kul tillsammans, och jag och au pairer lärde känna varandra och hon var jätte snäll.
Vi ska åka till DC på måndag och gå på museum, vi är lediga på måndag=) hääärligt

Jag ska nu äta med familjen och sedan åka hem till Toma och spela biljard=)
Måste kila nu men stort tack till alla som skriver till mig=)
Saknar er=)

Ha det bra


Känner mig nöjd med mitt liv i usa=)

dagen har varit bra med den lille och dom stora barnen skötte sig, eller killen gjorde det, men tjejen var lite si sådär, men men dagen har vart bra men jag har varit trött, ska försöka lägga mig tidigare om kvällarna=P

Jag har vart och spelat kubb med min vän Tamara och sen var jag tvungen att åka hem för hon skulle ha en onlinekurs men jag ska nu byta om och sedan ta mig en promenad till henne och så kommer dom andra tjejerna oxå, vet inte hur lång tid det kommer ta att gå men kanske 30 min så jag måste gå nu snart=)

Har kommit in i livet nu och jag känner mig mognare redan och jag tar ansvar för allt och a som ni ser jag håller mitt rum städat mamma varje dag:P och jag har börjat att någon form av träning varje dag och tänker på maten och allt. jag har massor av bra vänner och ska även träffa nya imorgon förmodligen.

Imorgon ska vi även ha den första playdaten för den lille:) Det är en tjej som kommer hit med två barn 2 och 4 år=)
Hoppas att det går bra=)

Ne nu måste jag kila, ha det underbart=)

Livet blir aldrig som man tänkt sig

Det är faktiskt sant, man har fått upp en bild om hur saker och ting ska se ut och hur det ska bli.
Men sanningen är faktiskt att det aldrig blir så, ne aldrig ska man inte säga, men chansen att det blir exakt som man tänkt sig är liten.

Har pratat med två personer idag och a detta har inträffat för båda, att livet inte blev som man tänkt sig.
Men till den ena personen kan jag säga att det kommer att ordna sig och det kommer bli bättre om ett tag igen och försök och inte tänk på det allt för mkt.

Och till er som är nya au pairer som jag eller gamla eller ni som ska bli au pairer, vi alla vet att man har en uppfattning om hur allt ska bli, men som sagt det blir nästan aldrig så, ibland blir det bättre ibland sämre.
Men man får inte ge upp för lätt, det kommer en tid då det förhoppningsvis blir bättre.
Om det inte blir bättre på ett tag ska man nog ta en tankeställare, och försöka prata med familjen vad som är fel och hur man kan ändra på det. det brukar lösa sig då.
Det viktigaste som au pair är att man bygger upp ett bra förtroende mellan föräldrarna och en själv. för du ska ändå bo hos deras familj i ett år och ta hand om barnen. Och dom måste få veta om det är något som är fel, för om du inte säger de så tror dom att allt är perfekt fast du själv går och mår dåligt av det.
Ta genast upp det med familjen så får ni prata om det=)


Kan säga i min egna familj här nu har vi en väldigt bra kontakt och redan idag kunde min värdpappa skämta om mig till min kompis när vi kom in i huset för att lämna mina saker, och det visar att han gillar mig, för man kan inte ta sånna skämt om någon man inte gillar, vet inte hur jag ska förklara men hoppas ni fatta.

Ni blivande au pairer eller nya eller gamla, om ni vill ha några mer tips eller något annat är det bara att fråga på!

Ha det underbart=)

Små problem

Jag har lite småproblem, men absolut små, haha,
Ett är att jag inte vet vad jag ska läsa på collage,
Jag ska börja ta gratis engelska kurser på en skola här i South Riding, så ingen engelska iaf,
Julia och jag har funderar på att åka till Silverbay och ta en weekend kurs där, vi får se vad det blir=)

Sen så har jag små problem med en kille oxå:S redan:O jaa, men aa han har börjat gilla mig med han har flickvän och allt är bara jobbigt och jag vet inte vad jag ska göra??

Nu ska jag ta och sätta mig och svara på brev som jag fått och efter jag slutat får jag ta och åka iväg och köpa frimärken och sånt så att jag kan skicka iväg, just det jag måste skicka iväg mitt ds2019 papper oxå för att få det signerat att det är ok att lämna usa när vi ska på kryssningen oxå=)

Idag ska jag oxå ta en promenad, vi har ju bestämt att göra något nyttigt varje dag, så idag blir det promenad=)
Ska även äta med familjen oxå, och så ska jag ta kort på barnen:) dom har små söta uniformer i skolan, så jag ska ta kort på det:)

Ha det underbart alla=)

Bilder från dagen=)

När vi va på lekplatsen så tog jag lite bilder,
Efter jag slutat så träffa jag Tamara kl 6 och då tog vi våra cyklar och tog en tur, vi va ute i i 1,5 timma tror jag det blev=P
Sen mötte vi Elli och hon gick och vi cyklade lite långsamt, och sen åkte vi hem och duschade och tog på oss varma kläder för att sedan åka hem till Tamara och ligga på studsmattan och se på stjärnorna och prata, det var hur mysigt som helst:) men synd att det blev kallt, men det var hur härligt som helst:)

Här kommer lite bilder iaf=)


Den lille pojken:)



Tjejen leker med Tamaras kids=)


Min älskade vän Tamara även kallad Toma=)


Haha coolingen själv eller inte^^

Det får va den sista bilden, =)
Hoppas ni gilla det:P

Ha det underbart




RSS 2.0