Karibien=)

Hej mina vänner, nu är kl 5.40 här i usa, och om 20 min åker vi till flygplatsen till orlando, sedan tar vi en buss till någonstans och där går vi på båten :D

Woho, ska på kryssning i karibien, så jag kommer inte kunna skriva på en vecka, men efter en vecka kommer ni få se bilder och höra om min resa :)

Ha det underbart =)

Kaos!

Är det rätta ordet för att förklara hur min vardag är idag, den lille killen va sjuk idag med över 102 graders feber, i F dock ^^ haha, men han hade en riktigt dålig dag, och familjen typ är helt "galen" och jätte oroliga över detta, och jag har börjat känna mig dålig nu, är jättevarm och har ont i huvudet och min hals börjar göra ont igen.

Och inte nog med det, vi åker ju till kryssningen tidigt lördag morgon, jag vet inte hur det kommer bli, kommer vi åka? ingen aning, hoppas det iaf, för jag har sett fram emot detta jätte mycket.

Imorgon är barnen hemma från skolan, för det var någon lärardag, Pappan ska jobba från hemma hela dagen och mamman skulle jobba hemma i början av dagen sen skulle hon åka till jobbet för att fixa något.
Det kommer bli en galen dag.

Och ännu en sak, imorgon kväll är det sista kvällen jag kommer att se Patrizia, för hon åker hem till Tyskland på måndag då jag är borta. Kommer sakna henne grymt mycket <3

Aja , har precis kommit hem från Patrizia, vi delade bilder, (jag Patrizia, Nanti och Samantha) och sedan såg vi på grey´s som vanligt på torsdagar =)
Har ändå vart en okej dag, jag överlevde iaf.

Men nu måste jag få mig lite sömn och hoppas att alla i familjen blir bättre.

Ha det underbart <3

Höstfärger på träden i South riding !

Igår innan jag skulle åka iväg och träffa Stina på starbucks i Herdon tog jag mig en promenad men min systemkamera, och resultatet blev några fina bilder på träd och annat.
Tänkte visa er några av dessa bilder :)

  




Typ såhär ser gatorna ut i mitt område :P



Här kommer några halloween dekorationer utanför husen :)


  




Som ni vet är ju USA rätt stora med halloween och derkorationer och annat, det är rätt kul att gå omkring och kolla vad alla har gjort. Vi har inte dekorerat så mycket, för vi är ju inte hemma nu denna vecka då halloween är som störst. Vi åker ju till Karibien på lördag morgon :)

Men vi har lite dekoration inne som jag tänkte visa ^^








Vi ska idag åka till min värdpappas jobb vid halv 12 och äta lunch och hälsa på folk^^ hah det kommer bli trevligt. Han sa i morses at han hade rikigt dåliga nyheter och det var att jag hade fått 75 $ att a på kryssningen,  fick det som välkomspresent eller var det var, jag tackade för det :) haha


Ni får ha en fortsatt bra dag =) Tack för att ni läser min blogg =)


Ibland är det bra att vara ego

Det är viktigt att göra det man själv vill i första hand än att göra saker man egentligen inte vill bara för att vara snäll mot kompisarna, jag har råkat ut för detta många gånger, att jag inte vill göra kompisen ledsen och därför gör jag den saken hon/han vill.

Har alltid haft problem med det under hela mitt liv, men du har jag kommit fram till att jag måste sätta ner foten och säga nej. Det gjorde jag igår mot en kompis, men först lite oväntat svar, men det löste sig tillslut dock tror jag, men jag sa att det vore bra om vi tog en paus från varandra lite.
Berättade även att jag inte ska åka med till Miami över nyår, för jag vill inte spendera 4 dagar utan en av mina semesterveckor i en bil, det blir för mycket.
Så nu är planerna att kanske åka till New York och Julia =) eller så ska jag åka med min värdfamilj till lägenheten i Florida, vi får se vad planerna är.

Det är jätte tråkigt att man kanske mist en vän, men tänk på detta, att om man mister en har man ändå några kvar, det är tråkigt att säga så, men det är den hårda sanningen.

Jag och Julia har haft en disskution att man har blivit så mycket mognare när man varit här, och ändå har vi bara varit här i lite mer än 2 månader, tänk då hur vuxen och tråkig man kommer vara när man kommer hem?
Eller är det så att man blir vuxen och tråkig? eller blir man mer barnslig när man kommer hem?
Det är svårt att veta nu, men jag tror att man kommer vara mer mognare och tänka mer innan man fattar beslut, och kanske kommer mer vara ledarrollen i gänget, för att man kanske är mer mognare?
Vem vet, det återstår och se. Jag vet i alla fall att det kommer bli grymt kul att komma hem =)

Puss och kram <3


Samanthas party

Igår fyllde Samantha år, och hon hade ett party i hennes hus, god mat och gott sällskap. Mycket lyckad kväll, det är bara så tråkigt att jag träffa henne så sent eller vad man säger, hon åker hem nu den 3 november. Det är en nackdel att vara au pair att alla underbara vänner åker hem på olika tider och jag har oturen att både Samantha och Patrizia åker hem, Patrizia åker hem den 26 när jag är borta.

Vi ska ha avskedsfest för henne ikväll, jag vet inte vad jag ska ge henne. Får fundera ut detta väldigt snart^^
Ska åka till target idag tror jag och köpa lite pysselsaker. Får se om jag hittar något roligt till henne.

Tänkte visa lite bilder som jag har tagit nu under tiden^^


Nanti goes batman


Patrizia=)

Jag vill inte lägga ut bilder på barnen som var på partyt för jag vet inte om dom får vara med på internet så jag vill inte riskera något^^


Jag och min lilla goding:P



Pojkarna och jag:)


Tjejen

Det var dessa bilder för denna gången=)

Hoppas ni har det bra där hemma:)
Det har jag, men jag saknar er ska ni veta<3


Sjukt barn...

Måste bara säga att halloweenpartyt igår var bra, dock lite hysteriskt ibland med typ 14 barn i en källare, men det gick bra, och alla tackar nu för att vi hade ett bra party för barnen igår:)

Idag hade jag planerat att ha en playdate med Ricardo och hans lille pojk jimmy 2 år och mikee 6 tror jag han är, men min stora pojk var hemma och var sjuk, eller sjuk och sjuk kan inte jag kalla det men dom bestämde att han skulle va hemma. Han var väldigt förkyld i början av morgonen, familjen är nu väldigt orolig över att barnen ska bli sjuka speciellt Patrick innan kryssningen, vi vill ju inte att någon ska vara sjuk när vi är där.
Men det var en hyffsad dag ändå, vissa stunder var lite jobbigt när inte tjejen lyssnade när hon kommit hem och när den lille pojken bara börja skrika för inget och det gick inte göra något åt det. Jag jobbade till 7.30 idag så det var en lång dag för mig.

Jag har inte hunnit lägga in bilderna än från halloweenpartyt men det kommer så småningom.
Imorgon ska vi till Ricardo istället och även Stephanie ska komma med hennes lilla tjej också.
Hoppas på en bra dag=) På kvällen ska vi sedan på Samanthas födelsedagsparty=)

Nu kallar sängen på mig, Ha det bra=)

Grattis=)

Ett jätte stort grattis till Angelica som fyller år 19 år idag=)
Hoppas att du får en jättebra födelsedag, och jag skickar kramar genom internet till dig:)
Det kommer en present senare som du vet^^

Får även säga ett grattis till Tobbe som fyllde år i söndags och även grattis till den nya lägenheten hoppas allt blir bra:)

Nu ska jag ta och plocka undan lite och fixa brownies m.m. vi ska ha halloweenparty här senare vid 4 tiden:) Vi är ca 14 barn och 6 au pairer tror jag det var:P
Kommer bli kul =)

Ha det underbart


Det där med känslor

Det går inte beskriva hur det är att leva detta liv man gör som au pair, eller jo det går ju men inte så precis som det är.
Det är svårt för er där hemma att förstå till 100 % hur det är. Men man försöker berätta och allt.
Vissa dagar mår man jättebra och stortrivs men dagen efter kan vara helt annorlunda och man vill hem.
Jag tror att kanske många använder meningen "jag vill åka hem" lite för ofta än vad som egentligen är sant.
För man vill inte åka hem och missa denna stora chans man har att upptäcka usa och leva ett annat liv, bli mognare och allt vad detta innebär att åka som au pair.

Jag själv använder jag denna meningen mer än vad jag behöver och jag ska försöka göra detta mindre. Men det är väldigt lätt att säga att man vill hem och aa då tror man att allt löser sig. Men tyvärr så gör det ju inte det.
Det bästa man kan göra är att prata med sina kompisar om det och kanske familjen hemma i Sverige eller nu vilket land man bor i. För min hjälper det att prata med någon där hemma så brukar det gå över. Kan beklaga mig lite och sedan är det mesta över rätt fort.

Va och köpte en kostym till halloween igår:D den var jättefin, det blev inte nyckelpigan som jag pratade om, ska senare ta en bild så att ni kan få se hur fin den är:)  Jag måste bra försöka hitta ett par guldiga skor jag kan ha till.
Och igår hade pappan berättat om kryssningen och dom blev jätteglada och när vi träffades frågade dom om jag skulle vara med och när dom fick höra det fick jag två jättekramar:)
Så gulligt, det är sådana här stunder man vill stanna för:)

Ne nu ska jag gå, hoppas ni får en bra dag, hörs senare:)
Pusshej


Bästa helgen i USA=)

Jag vet inte vad jag ska säga, men jag har haft en sån underbar helg nu denna helg, eller fredagen var kanske inte så jätte rolig, började jobba 7.45 som vanligt, och till ca 5.20 och då gick jag ner till mig lite och vilade för jag skulle sedan börja jobba igen vid 7.

Men jag gick upp vid 6.30 för att Nanti skulle komma och prata med min värdpappa om hundarna, hon ska nämligen ta hand om dom när vi är på kryssnignen=) Sedan jobbade jag till kl 12 !! Så det var väldigt mycket jobb, ca 14-15 timmar om jag har rätt, men men . mina värdföräldrar åkte till worldspa som jag varit på, det var en present till min värdpappa, att jag skulle ta hand om barnen en kväll och föräldrarna kunde göra något tillsammans. De hade haft en underbar kväll, och dom planerar att åka dit någon mer gång men tidigare och vara där längre.

Aja lördagen började med att jag åkte med Nanti och kikade på fotboll som ni vet, på kvällen åkte jag och Patrizia till Nanti och badade hot tub, och det är badtunna ni som inte vet:P
Sedan åkte vi till Ultrabar i DC och det var hur kul som helst, musiken var jättebra och vi träffade senare Ricardo och två vänner till han från Philadelfia eller hur man stavar det:P Det var en lyckad kväll och vi var hemma hos Nanti vid halv 5. Vi la oss och sedan sov vi till halv 1 typ, gjorde frukost och sedan körde hon hem mig.
Hann prata lite med mamma och pappa lite, sedan fick jag reda på att jag skulle med på Saaras avskedsfest så jag åkte till Ricardo och hämta han och sedan åkte vi dit=) Det var trevligt, men det är alltid tråkigt att någon åker, men vi ska ha sista kvällen på Panera bread på tisdag och sedan grey´s anatomy på torsdag sedan åker hon på lördag.
Efter Saaras fest åkte vi och såg en jättebra bio, det var jag Nanti, Patrizia och Samantha.

Och nu är jag hemma och ska försöka sova lite snart, vi ska upp och åka till DC imorgon, skolorna är stängda imorgon för det är Columbus day, och jag har alla barnen hemma, så vi ska spendera dagen i DC med Nanti och Ricardo och deras barn. Vi ska gå till Madam tusou eller stavningen igen^^ hah och sedan ha en liten picknick:)
Hoppas att vädret kommer att bli bra:)

               

                              
Vi njuter av tiden i Hot tuben :D var väldigt kul och skönt, ska försöka ha fler kvällar här =)

2 månader

För 2 månader sen lämnade jag Sverige och åkte till USA, allt var nytt och spännande, man var nervös över allt, hur det skulle se ut, hur familjen skulle vara, kommer jag klara året?

Nu när det gått 2 måndar vet man en del svar på frågorna, och det är hur det ser ut och hur familjen är,  min familj är jätte underbar och jag trivs jätte mycket i den. Om jag kommer klara året, det vet man aldrig, men det tror jag absolut att jag kommer göra, som sagt familjen är underbar och jag har helt fantastiska vänner, dock åker dom flesta hem nu snart, men Nanti och Toma är kvar och det kommer ju alltid nya vänner man kan träffa, det kommer gå  bra detta=)


Har precis varit och tittat på när Nanti spelat fotboll, de förlora dock men det var kul att se.
Det regna lite och blåste väldigt kallt, men jag hade en söt liten hund i knät som kunde värma mig:) Nantis hund om ni undrar^^
Vi åkte sedan till seven eleven och köpte jättegott kaffe för bara 1 dollar, dvs 7 kr:) Kommer åka dit många gånger känner jag på mig:)

Ska nu ta och värma mig lite med kaffe och ligga under filten i sängen och se på film, och vila lite inför kvällen,
Vi ska bara hot tub hos Nanti och sedan gå ut, vi firar Patrizias födelsedag som hon hade i onsdags:) Kommer bli en bra kväll:D sedan ska jag och Patrizia sova hos Nanti, och om vi orkar imorgon ska vi gå till kyrkan.


Hoppas att ni får en bra helg :)
Saknar er där hemma<3
Ha det bra:)

Underbar dag i au pair livet:)

Kunde inte haft det bättre än idag, hade playdate med min kompis och vi gick till lekplatsen och det var väldigt bra väder och barnen hade kul, åkte hem och gjorde lunch till oss alla, det blev kyckling, ris och en väldigt god sallad:)

Efter det sov lille pojken och jag fixade med tvätten och gjorde även iordning trolldeg som de stora barnen kunde greja med efter skolan. De tyckte om det och det var jag glad över:)
Sedan kom även mamman hem idag, hon har vart i Seattle sen i måndags eftermiddag, det är alltid lika kul att se hur glada barnen blir när de ser mamma, speciellt den lille pojken.

Jag åt middag med familjen och haha det var väldigt kul, nu börjar pappan driva mer och mer, och idag var det riktigt kul, det är svårt att förklara men det var kul i alla fall. Känns bra att man kan skämta med han och han skämtar med mig. Kommer bli ett kul år i denna familjen, och barnen är jätteglada över att jag äter med dem och umgås med dem på min fritid. Det kan jag förstå lite för de stora har inte så mycket tid med mig och de vill träffa mig men samtidigt har jag mitt eget privatliv också, men jag försöker varje minut jag har umgås jag med dom.

Åkte även till Patrizia idag och hade tjejkväll, var mycket kul, vi har många planer framöver som kommer bli grymt kul=)

Nu är klockan mycket och jag måste gå och sova så att jag orkar jobba imorgon^^ då vi ska ha en playdate med Stephanie och vi ska till hennes hus, men tänkte gå till parken och sådant, kommer bli bra tror jag=)

Ha det bra:)
Godnatt/godmorgon från USA

071009

Längtar så sjukt mycket till att vi ska åka till kryssningen=D
Det börjar närma sig nu, och vi ska berätta för barnen på lördag:)
Ska bli roligt att ser hur dom kommer att reagera. Har sagt till att jag vill vara med.

Sedan ska vi börja köpa halloween kostymer till alla och så, och på onsdag nästa vecka ska vi ha halloweenparty för våra värdbarn, jag och typ 5 au pairer till:) kommer bli hur kul som helst:)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu, ska åka och skriva under ett papper hos min lcc sen ska jag se på film med nanti, kommer bli en lugn kväll.
Imorgon ska vi samlas ett gäng tjejer och titta på Grey´s anathomy? vet inte hur det stavas^^ haha

Men men, ni får ha det underbart=)
Ska bara säga att jag verkligen stortrivs i min värdfamilj=)


Ny header

Jag har gjort en ny header men jag vet inte hur man sätter in den^^ haha det är väldigt smart, men det är ju en bra början med att ha gjort en i alla fall tycker jag.


Någon som kan hjälpa??

Mamma förstår att du är nyfiken vad jag ska säga men du får allt hålla dig lite:)


Hoppas på en bra dag idag=) hade en bra dag igår, min värdmammas föräldrar var här och hälsade på, dom hade vart uppe i New York så då stanna dom en natt här också för att så se deras barnbarn, dom var väldigt trevliga.
Dom ska även följa med på kryssningen så det kommer bli bra:)

Idag måste jag åka till min LCC och skriva under för au pair mötet i lördags, sedan ska jag hitta på något med Toma tror jag, vi får se vad som händer:)

Ha det bra=)


Grattis=)

Ännu ett grattis jag ska sända till Sverige och till Tomas han fyller, ne jag ska inte lägga ut din ålder här;) haha du kanske skäms vem vet?
Men jag önskar dig ett stort grattis och hoppas att frukttårtan är god:D

Ha en bra födelsedag Tomas:)
Kramar från USA


Vänskap<3

Det var inte långt ifrån jag fick tårar, eller rättare sagt jag fick lite tårar i ögonen när jag läste brevet precis, och brevet kom ifrån min älskade vän Angelica hemma i Sverige, har sagt att jag väntar på det så glatt och nu äntligen kom det, visste inte att det skulle betyda så mycket. Men det gör det faktiskt, nu vill man bara åka hem och krama dig vännen =) tack så mycket:D

Vänskap betyder väldigt mycket, och det spelar ingen roll vart man har sina vänner man har dom alltid med sig. Det har jag nu fått känna på och det ska bli så kul att komma hem igen och träffa alla igen.
Men samtidigt vill jag stanna kvar här och önskar att jag hade kvar alla mina vänner här, men tyvärr är det så som au pair att vännerna kommer och går hela tiden beroende på när dom kom till landet. Som du är mina två bästa vänner här länge, en av dom kom en månad innan mig och en annan studerar här och ska vara kvar i 2 år.

Det är grymt kul att ha vänner från hela världen och det kommer betyda mycket senare i livet då kan man komma och hälsa på varandra och göra kul saker ihop. Förhoppningsvis kommer detta hända, vore väldigt kul i alla fall.

Att livet rullar på hemma i Sverige det vet jag helt klart att det gör och jag vet att ni alla har det bra utan mig också, mitt liv här är bra så varför ska det inte vara samma för er samma i Sverige, det kanske är lite annorlunda men det är alltid ett liv=) Tänk på det mina vänner, och jag kommer alltid tillbaka någon gång:)

Saknar alla mina vänner hemma i Sverige, en del har jag mer kontakt med och en del mindre, men sådant är livet det också , det är inte alltid som man vill.

Jag sa till min mamma i helgen att hon aldrig skulle våga krama Malin idag, för det är så att Malin har sin praktik på mammas skola, men hon gjorde det, bra gjort mamma:D tack så mycket:)
Men jag vet att kramen var inte lika bra som min;) haha eller hur Malin;) hah



Vänskap betyder grymt mycket<3


Easy:)

Åkte till manassas idag på morgonen med Nanti och vi skulle fixa så att vi får ett social security card och det gick hur lätt som helst , man fick ett nr och under tiden fyllde vi i ett papper om vårt namn och vart vi bodde och sådant.
Sedan var det bara att lämna alla papper som man skulle ha med sig och that´s it:) haha så om en vecka så kommer mitt kort så jag kan fixa mitt bankkonto då och även ta körkort efter det är jag klart med allt som behöver göras just nu=)
Sedan är det ju bara kredits som behövs sen är det bara leva livet utan att tänka på viktiga saker, ne det kanske inte riktigt är sant men nästan hoppas jag:P haha

Idag har jag engelska lektion och innan det ska jag åka och lämna mitt usb minne som nanti och ricardo ska låna, och om jag har tid efter lektionen ska jag åka och prata med dom lite igen:) hehe mellan jobbet och lektionen tänkte jag ta mig en promenad eller något sådant, vi får se vad som händer:)

Nu väntar jag på att tvätten ska bli klar, har mycket tvätt och jag började precis för jag var ju som sagt borta på morgonen, när barnen är hemma ska vi åka så att den stora killen kan spela lite tennis och vi ska springa runt och leka lite=) hoppas det blir bra:D



Söker fortfarande efter någon som kan hjälpa mig med en ny bloggdesign, någon som vill ställa upp??

Ha det bra:D



Köpte en dröja igåR:D trivs jätte bra i den:P


Bra och lugn helg:)

Gårdagen spenderade jag hemma först hela dagen och gjorde lite ärenden med grabbarna i familjen och på kvällen hade vi middag ute i mörkret med massor av ljus och musik. Mycket trevligt, sedan tände vi en brasa och tillbringade tid ute.
Efter det åkte jag till Toma och var med henne Elli som jag stavat fel hon stavar visst Ali, så haha:P
Vi gjorde också en brasa och grillade machmallows? hur man nu stavar det^^ Och vi sov över där, sedan körde dom hem mig idag runt 12 och Toma och Ali åkte till någon rysk festival och jag åkte hem gjorde iordning mig, hann prata lite med föräldrarna hemma i Sverige.

Sedan åkte jag med Nanti och Patricia till Tysons corner och vi shoppade lite, jag har nu en ny klänning och en ny sweatshirt:) whoho:P haha sedan åt vi mat och gick på bio, Love happens, den var okej men inte jätte bra, den var lite seg emellanåt. Men som sagt det var okej, en mycket bra dag med mina vänner dock=)
Det tackar vi för:)

Nu ska jag försöka gå till sängs, för jag ska åka iväg runt halv 8 imorgon och hämta upp Nanti så ska vi åka och fixa vårat social security number, ÄNTLIGEN tänker alla där hemma^^ haha

AJa ha det underbart godnatt från USA=) kanske ska säga godmorgon? aja


Efterlysning

Jag söker någon som kan fixa en snygg bloggdesign till mig som passar det liv jag lever nu, i USA, jag har några snygga bilder som vi kan använda, Om nu någon kan hjälpa mig är det bara skriva en kommentar här så bestämmer vi mer sedan.
Tack i förhand.

Måste även säga tack till mormor för paketet.
Har fått många paket nu, och jag väntar med spänning på mer från angelica och malin som sagt att dom skickat^^
Familjen tycker det är bra när ni skickar godis;) haah

Svaret på Staffans fråga igår angående husen är att de sparar pengar på att göra så. Det är dyrare att ha tegel runt hela så då kom dom på lösningen att ha utsidan fin mot gatan, haha
Som jag sa amerikaner:P

Känner mig bättre idag och kan nog hitta på något med mina vänner senare ikväll, ska ta det lugnt nu på dagen och sen hoppas jag att jag är bättre så jag kan träffa dom:)

Hade en bra dag/kväll igår med familjen. Åkte med pappan och hämtade barnen på skolan och dom blev chockade att jag var där och hämta dom, och när jag sa att pappa var med blev dom mer glada:P haha
Vi åkte och åt på Mc Donalds och det var det första jag ätit sen dagen innan, förlåt mamma men jag kunde verkligen inte äta något. Sedan gick jag ner och vilade lite igen och gick upp senare när mamman kommit hem och jag åkte med dom till ett köpcenter för tjejen behövde fotbollsskor och vi köpte en gräsklippare till lille pojken och har var helt överlycklig. Sedan skulle vi gå till en asiatisk restaurang med det var kö för att beställa över 40 min så vi bestämde att gå till något annat ställe och det var som en mataffär typ där man kunde ta mat och sedan satt man utanför och åt, det går inte beskriva hur det var. men jag tog en kalkonwrap, och varmt te.
Sedan såg vi på monsters VS aliens sedan kallade sängen då det var sent.

Nu ska jag göra iordning mig lite så jag känner mig lite (freschare):D

Ni får ha en underbar dag.
Kramar=)


021009

Det är redan en ny månad och snart har jag vart här i 2 månader, tiden har gått väldigt snabbt och långsamt på samma gång, vet inte hur jag ska förklara det med det känns så ialla fall.

Nu ligger jag här i min säng och är sjuk. Jag fick avbryta jobbet igår för jag klarade det inte mer, jag hade feber, och mina ögon värker som jag vet inte vad. Och min näsa rinner och halsen gör ont.
Nu när jag tillslut fick lite sömn efter en jobbig natt känns det som att febern är nästan borta och ögonen lite lite bättre. Hoppas på detta:)

Men ska dock ställa in mina planer för ikväll och se till att bli bra. Hade planer att gå ut och äta med Nanti och några och sedan gå på bio. Jag känner att det är viktigare att bli frisk än att ha kul just nu.

Måste säga grattis till Malin som fick sin lägenhet igår:D Hon ska flytta ihop med Christopher och jag hoppas att ni kommer få det underbart och jag längtar att få komma och se hur ni har det;)

Igår pratade jag med Julia på msn med mick och det var väldigt kul, hon var också förkyld. Det var ett tag sen vi pratade, vi har haft fullt upp båda två, men så är det. Vi ska försöka få in en helg där jag kan komma och hälsa på henne eller om hon kommer hit igen nu innan nya året bestämde vi^^ hehe

Hoppas att ni alla får en bra fredag=D
Ha det bra=) pusshej

Sjukling

Har fått en väldigt jobbig förkylning, det kändes lite bättre efter lunch men det har inte blivit bättre, snarare sämre, näsan rinner hela tiden och och halsen har blivit värre och ögonen, ne nu ska jag inte sitta och klaga mer, jag har haft underbara vänner eller rättare en underbar vän som tagit hand om mig idag, hon gjorde te med lime, och sedan fick jag sätta mig under en skål med kokande vatten och salt och andas, det var väldigt jobbigt men det ska tydligen hjälpa.

Känns inte som det än med vi får hoppas på det bästa, nu är klockan väldigt mycket och jag måste gå och sova, ni får ha det underbart =)

Pusshej<3




RSS 2.0