Körtelfeber och snödag.

Vilken bra kombination eller inte, igår hade barnen ingen skola heller, men i måndags så fick jag körtelfeber och mådde väldigt dåligt, så kl 1 tog min värdpappa över. Måndagar jobbar jag från 8-5 för er som inte kommer ihåg.
Så då åkte jag till doktorn och kollade vad som var fel med mig och dom sa att jag hade halsfluss igen, och sen testade dem även för körtelfeber och då hade jag det också.

Men det är väldigt konstigt att jag kunde fått halsfluss bara inom 30 dagar för jag hade ju det när jag var i florida nu över jul. så min värdpappa sa till mig att jag skulle åka till deras doktorn och det gjorde jag, jag skrev in mig där och fick vänta på doktorn. Då sa han att jag inte hade halsfluss men att jag hade körtelfeber, så han skrev ut en medicin för körtelfeber vilket den första doktorn sa att det inte fanns någon medicin till. Så nu och med ska jag gå till samma doktor som min värdfamilj använder :)

I tisdags så jobbade jag som vanligt men tog det väldigt lugnt och gick till sängs direkt efter jag slutat och vilade mig. Igår när jag vakade upp mådde jag inte alls bra jag hade hostat hela natten så jag inte fått någon sömn, och min värdpappa ringde mig kl 7 och sa att dom behövde mig 8 för att barnen inte hade någon skola pga snö, men jag frågade om jag kunde få börja 12 som vanligt för att jag inte mådde bra och det kunde jag, så han var ute och handlade då passade han på att köpa hostmedicin till mig och en äcklig protein drink som jag måste dricka varje morgon för att hjälpa mig må bättre, och den smakar jätte äckligt :( min värdpappa bara njuter att ge mig den och se mig dricka den vilket jag tycker är mycket taskigt av han ^^ men jag vet att han bara menar väl och vill att jag ska må bra så fort som möjligt.

Och jag har verkligen sett resultat i det också :) idag är jag mycket piggare och har jobbat hela dagen :)
Har dock varit inne hela dagen för att lille pojken vill inte gå ut och leka i snön :( vet inte varför, men det kanske är bra att jag har hållt mig borta från den.

Nog från mig nu :P ni får ha det bra älskar er

Bli hälsosammare =)

Hej allihopa,
Har jobbat väldigt mycket det senaste, i måndags var den en "holiday" har glömt bort det svenska ordet ^^ haha
Så då hade jag alla barnen hemma, visserligen var föräldrarna hemma också men vi jobbade tillsammans.

I Tisdags så var det en snödag som dom kallar det här, det vvar lite isigt på vägarna så då ställde dom in skolan, vilket betyder att jag hade alla barnen igen. Men vi hade det kul, vi hade lite skolarbete och email att göra och sedan åkte vi lite pulka på isen :D gick jätte fort haha .

Nog med arbetet ^^ jag har nu bestämt mig att jag ska börja springa varje morgon innan jag börjar jobba, första försöket ska bli idag, ska faktiskt göra mig iordning nu för att gå ut. Har tappat min kondition så, så jag måste göra något åt det tyckte jag :D

ha det bäst


Snö

Amerikaner är rädda för snö tydligen, så fort det börjar snöa lite så antingen ställer dom in skolan eller så börjar den 2 timmar senare. Som idag, snön täcker precis gatan om inte mindre och barnen började kl 10.15 istället för 8.15.

Men jag behövde inte börja jobba tidigare, jag börjar kl 12. Och den lille pojken släppte vi inte ens avv på skolan för att det var ingen ideé för typ 1,5 timme.

Aja ville bara säga att det är sjukt dumt och jag vet inte vad att ställa in skolan för pytte lite snö.

Ha en bra dag :D

Här igen :P

Som ni kanske märkt har jag inte skrivit på ett bra tag, känner mig lite dålig med det och nu börjar folk säga att man måste skriva igen, så jag får väl börja och se hur det blir :P

Jag är som sagt tillbaka till min gamla familj som bor i South Riding.
Det funkade inte så bra med den andra i Gerogetown Washington.
Alla är jätteglada att jag är tillbaka och det funkar utmärkt.
Det är annorlunda schema från när jag va här tidigare för att den lille pojken går nu i skolan tisdag-fredag så dom dagarna börjar jag att jobba kl 12 :D vilket är väldigt skönt,
Så under dagen kan jag sova lite längre och sedan sätta igång att göra mina sysslor jag måste göra under dagen och jag försöker även komma ut att gå varje morgon vilket har funkat si så där för att det har vart så j***** kallt ute. :P

men men annars är allt bara bra och jag trivs jätte mycket.
Vi hade en bra semester i Florida över jul/nyår.
Besökte Disney World för 4 dagar vilket var mycket uppskattat av alla.

Det var en liten uppdatering från mig här och jag ska försöka skriva mer än vad jag har gjort.

jag får även skriva ett stort stort grattis till morfar på hans födelsedag idag :D

Kramar



RSS 2.0