Grattis =)

Måste säga ett stort grattis till den bästa mostern :D hoppas du haft en bra födelsedag. saknar dig grymt mkt <3

Lost with a gps

Hhaha ibland funderar man verkligen om jag är blond ^^ haha jo det är ju sant att jag är nästan iaf ^^ orginal är jag det, men nu idag bevisade jag att jag var även blond inuti oxå ^^ haha

Jo det var såhär min värdpappa bad mig att ta min bil på service i Alexandria, snäll som jag är gör jag det, och jag åkte direkt efter att jag släppt av barnen på fotbollsläger. Jag slog in adressen i min gps och börja åka, gick väldigt bra i början men efter några svängar så var inte gatorna jag skulle svänga på öppna, de hade de där blockerings grejer. Så det blev så att jag vela omkring i downtown dc, haha men jag övervägde att åka hem och köra därifrån istället, fick också stanna för att fylla på bensinen också.

Sedan hittade jag platsen väldigt bra =) haha och där fick jag sitta och vänta på bilen i typ 2 timmar.
Dom hade ett väldigt fint väntrum för alla kunder där man kunde gå och hämta kaffe, läsk, bagels, sötsaker, chips, ja allt möjligt. De hade även så att man kunde låna en Ipad man kunde använda under tiden.
Jag vill inte veta vad detta kostar, haha

Det var en liten händelse i mitt liv ^^

Ikväll ska jag träffa min nya LCC, hoppas att det går bra=)

Och imorgon åker jag iväg till Silver Bay au pair course =) yeaaah ska bli skit kul =)
Ha det bra

This week

Denna vecka är väldigt enkel att jobba måste jag säga, för mina barnen har fotbollsskola från 9-3 varje dag.
Och det innebär att jag väcker dom 7 och de får läsa i 15 min sedan är det frukost som gäller, och sedan byta om till fotbollskläder och packa väskan med vatten och lunch och extra solkräm m.m. sedan bär det av till fotbollen.

Jag åker hem och gör det som ska göras, t.ex. idag skulle jag ordna deras kläder i byrån så allt är fint.
Pratade även med Fabienne som kommit hem från Tyskland var mycket roligt :) Imorgon ska jag åka och hälsa på henne under min fri tid :)

När jag hämtade upp barnen så hade jag även packat med badkläder för alla och vi åkte till privat klubben vi är  medlemmar i och vi hoppade i poolen och var där typ 2 timmar sedan åkte vi hem och gjorde lunchen för imorgon och åt middag och började med piano träning och lite matte, sedan kom in värdpappa hem.

Det var ett exempel på hur en av mina dagar kan va :)


Ny vecka

Nu är jag inne på den andra jobb veckan :) Och allt går bara bra,

I helgen åkte jag tillbaka till South Riding direkt efter jobbet på fredag, vi skulle ut till en bar, typ en liten hejdå fest för Hana som flytta till Texas nu igår. Vi hade en mycket trevlig kväll och kom hem sent och jag sov hos Natascha.
På lördagen var det meningen att jag skulle åkt hem men vi ändrade planer så jag stannade en natt till.
Vi åkte och mötta upp Hana, Tatiana, Janine, och Lilly för att ha lunch sedan åkte vi till Fair fax mall, blev lite underkläder från Victoria secret =)

Sedan senare på kvällen åkte vi hem till Xolani för att umgås en sista kväll med Hana och jag och Natasha åkte sedan vidare till baren igen för att möta upp Ross och Ashanafee och lite annat folk för att säga hejdå till dom också. Ross och Ashanafee ska flytta iväg 4 timmar för att läsa på collage.

Så denna helg har varit väldigt rolig men dock tråkig för att säga hejdå till sina kompisar. Vi ska givetvis hålla kontakten och försöka mötas upp igen. Kommer sakna dom alla.

Bilder kommer senare.

Hoppas ni haft en bra helg =)

Uppdatering från gamla värdfamilj till ny

Ja du, detta var ju inte det lättaste att börja med direkt, men kan berätta att vi åkte ner till florida igen och hade en bra semester i 2 veckor. Eller a första veckan jobbade mina värdföräldrar och jag tog runt barnen på olika aktiviteter som minigolf, poolen, lekplatsen och ett ställe där barnen kunde leka och det var experiment och massa sånt kan inte förklara vad det är. Men barnen gilla det jätte mkt :)

Sedan vet jag inte riktigt vad som hänt, jag har vart med mina kompisar så mycket som möjligt för mitt år som au pair va ju över 10 aug, men som ni vet valde jag att förlänga med ett år men dock med en annan familj.

Jag åkte en lördag för att träffa en familj i Georgetown, DC och de gick jättebra och det blev faktiskt min nya familj. Kommer till det senare.

Men för en vecka sen var det den jobbigaste veckan i mitt liv nästan, det var då jag var tvungen att säga hejdå till mina älskligar, mina godingar och aa vi hade våra stunder ibland men de barnen jag tatt hand om under ett år känns som om att dom är mina egna, det var grymt svårt att lämna dom. Och även mina värdföräldrar såklart, vi kom överens så bra och de var som mina egna föräldrar, och jag vet att vi kommer hålla kontakten under mitt år här. Jag bor ju som sagt bara 45 min ifrån utan trafik.

Den nya familjen lever som sagt i georgetown och jag har igen ett rum i källaren och det är ett fint och stort hus vi bor i, och jag tar hand om tvillingar T och K, mycket söta barn :) Föräldrarna är snälla och lätta att prata med. Så jag trivs men det var lite jobbigt i början att släppa tankarna från de andra barnen och förstå att jag har flyttat vidare, men nu är det jätte bra och vi alla trivs med varandra :)

Jag ska försöka skriva nu ofta så ni vet vad som pågår i mitt liv, jag är nu mycket trött och jag ska försöka få en tidig sömn, det blir väl halv 11 innan jag somnar men det är tidigt för min del :)
Godnatt

Hej där ute

hej allihopa där ute igen, jag har inte skrivit på hur länge som helst, rättare sagt 2 månader men det har varit välidgt fullt upp och jag har inte haft lusten att skriva helt enkelt.

Men nu tänkte jag att när jag nu kommit till en ny familj och allt vill ni nog veta hur det är, jag har tänkt att sätta mig ikväll och skriva lite vad som hänt i den gamla familjen och sedan hur det var att komma till den nya.

Jag har bara en liten paus nu så jag hinner inte med det, men som sagt jag skriver ihop det ikväll så ni får läsa det :)

ha det underbart kramar




RSS 2.0