gästinlägg

Hej =)
Mamma ville så gärna skriva ett gästinlägg hos mig så jag lät henne göra det.

Här kommer hennes inlägg:

Nu är det inte många dagar kvar innan Fia åker till USA. Under de sista dagarna har hon visat talanger som vi inte har sett förut! I tisdags lagade hon jättegoda köttbullar och idag bullar. Synd att hon inte har visat sina kulinariska talanger innan. Men vi får hoppas att de finns kvar när hon kommer hem.


I går var vi i Hunnebostrand tillsammans med faddrarna och delar av deras familjer. Det var mycket sol och bad (trots mycket röda maneter). När vi var hemma vid 22tiden var vi mycket trötta efter en heldag på kusten. Efter en god dusch var sängen väldigt skön.


Idag lunchade hela familjen tillsammans, vi åt kinamat. Fredrik klagade på en del familjemedlemmar som inte åt upp hela sin portion. Efter lunchen gick mor och dotter en sista? shoppingrunda, det kostar att åka till USA har både jag och Sofia upptäckt i sommar. En annan upptäckt som Sofia har gjort att hon hade väldig mycket kläder i sin garderob. Det blev en svart sopsäck som ska skänkas bort. Brorsan Fredrik ska kanske ta med sig en del till Zambia i november.


Det kommer att kännas tom här hemma när Fia har åkt. Men som tur är finns det Internet och Skype. Sofia och jag har testat Skype här hemma. Hon satt i vardagsrummet och jag i sovrummet!! Nästa gång är det betydligt längre mellan oss.


På lördag är det avskedskalas i två omgångar i vår trädgård. Först är det släktingarnas tur och senare på kvällen är det kompisar. Det blir många hamburgare som Kjell får grilla. Men det gör han så gärna.


Ha ett härligt år i det stora landet på andra sidan Atlanten. Försök att få uppleva den amerikanska kulturen och skaffa många kompisar. Res mycket om du kan. Du kommer att ha många minnen och fina bilder med dig hem. Vi ser fram emot en kväll i USAs tecken när du kommer hem.


Stor puss och kram från mamma.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0